Returnare Produse

DFIMS CLOTHING acordă importanță deosebită clienților și își dorește ca ei să fie întodeauna mulțumiți de calitatea produselor lor. În cazuri exceptionale, în care produsul are defecte la livrare, noi ne asumam răspunderea, produsul va fi înlocuit în limita stocului disponibil cu unul identic (model, marime culoare), suportând cheltuiala de transport (tur, retur).

Dacă veți solicita un schimb de produs ulterior cu caracteristici diferite (mărime, culoare, model) veţi restitui returul în regim gratuit doar prin firma de curierat Urgent Cargus cu specificația pe colet: ”plata la destinatar” spre adresa noastră de returnare, iar pentru articolul ales in schimb compania noastră va suporta cheltuielile de transport către destinaţia dumneavoastră.

Procesul returnări include:

1. Completarea formularului de returnare.

2. Returnarea efectivă se poate face prin curierat rapid, cu condiţia ca produsul să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. ( în ambalajul original, cu etichetele intacte şi documentele care l-au insotit). Pe teritoriul Romaniei returul este gratuit, prin firma de curierat Urgent Cargus, cu specificaţia ”plată la destinatar”.

3. Contravaloarea mărfii returnate, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cea standard, oferită de noi, fără întarzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a renunța la cumpărare se va plăti prin virament bancar.

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi, pentru sugestii și reclamații, vă rugăm să ne scrieți pe adresa info@fims.ro, iar noi vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns către dumneavoastră.

Informaţii Comanda

Nume:* Prenume:* E-Mail:* Telefon:*
ID Comandă:* Data Comandă:

Informaţii Produs & Motivul Returnări

Nume Produs:*
Cod Produs:*
Cantitate:

Motivul Returnări:*

Produsul este Deschis:Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in căsuţa urmatoare: