5 MODALITATI PRIN CARE SA FII TU INSUTI

Te-ai gandit vreo data cum ai reactiona în anumite situatii dacă nu ai tine cont decat de ceea ce crezi tu si ceea ce iti place tie ? Mai jos ai 5 sfaturi care te ajuta să te descoperi pe tine și ce contează pentru tine cu adevărat.


Cum sa fiu eu insumi?

 

Este o problema care apare pentru multe din noi, mai ales in contextul unei societati care da directii inspre ce este acceptat si ce nu. Media, familia, cultura, grupul de prieteni si multi alti factori ne influenteaza in comportament si ne modifica modul nostru de a fii. Ce spunem, cum ne imbracam, ce facem dar si ce cumparam sunt cateva din actiunle care pe care le facem influentati fiind de diversi factori din exterior.

 

 

 

 

 

 

1.Descopera ce iti plece cu adevarat

Fie ca este vorba de moda, de job sau pur si simplu de petrecere a timpului liber trebuie sa descoperi ce îti place cu adevărat. Cum sa faci asta? Este simplu. EXPERIMENTEAZA! Daca nu incerci lucruri diferite nu vei sti cu adevarat ce te face sa te simti bine si ce nu.  Cu siguranta ai ceva care iti face plăcere in mod deosebit. Ce faci in timpul tau liber spune multe despre tine! Descopera care este hobyul tau si investeste mai mult timp in asta!

Oamenii care isi petrec timpul liber facand activitati pe care le iubesc sunt mai fericiti.

2. Invata sa spui nu

Nu trebuie sa te complaci cu o situatie doar de dragul celor din jurul tau. Toata lumea are prioritati iar daca trebuie sa spui Nu spune Nu ! Prin acceptarea unor lucruri cu care tu nu esti de acord sau pe care nu ti le doresti tot ce faci este sa creezi anumite frustrări. Desigur ai mare grija la felul in care iti spui punctul de vedere caci asta poate face diferenta.

3. Asculta-ti instictul

Fiecare din noi avem o voce interioara care ne ”sopteste” ce si cum sa facem. Pentru unii din noi această voce este ghidata de ratiune pentru altii de emotie, dar indiferent in care categorie te aflii asculta-te! Asculta-ti insctiul si doar asa te vei apropia din ce în ce mai mult de tine insuti!

4. Apreciaza-te asa cum esti

 

Este foarte important sa te iubesti si sa te apreciezi, nu poti astepta ca cei din jur sa te aprecieze daca tu nu o faci.

Fii constienta ca nimeni nu este perfect! Fiecare om este unic in felul lui, este ceva pefrect normal sa avem atat calitati cat si defecte. Nu incerca sa te compari cu altii, asta arata ca nu ai incredere in tine. Inceraca sa vezi partile tale bune, sa le pui in valoare si sa lucrezi mai mult la cele mai putin bune.

Fii intodeauna increzatoare in tine astfel o sa emani in jurul tau doar pozitivitate.

 

5. Fii sincera cu cei din jurul tau

Parerea celorlati conteaza dar asta nu înseamna ca trebuie sa te comporti intr-un anume fel doar ca sa le faci lor pe plac. Exprima-ti parerile, spune ce simti, ce gandesti si sa nu-ti fie frica sa faci greseli!


 

FIMS te provoacă sa fii tu insuti, sa ai incredere in tine si sa lasi fricile de o parte!

​www.fims.ro

 

Tags:
Post item information on Facebook Add To Del.icio.us Stumble This Digg This Add To Reddit Add To Yahoo
Blog Categories