De ce nu am cu ce sa ma imbrac???

Oricât de plin ti-ar fi sifonierul si oricat de multe haine ai avea sunt sigura ca te-ai confruntat cel putin o data cu aceasta problema. Nu cred ca exista vreo femeie care sa nu stea in fata sifonierului si sa zica “NU AM CU CE SA MA IMBRAC!

Mai jos ai cateva sfaturi ca sa te ajute sa rezolvi aceasta problema.


1.Ai mai multa incredere in tine

V-ati gandit defapt de unde pleaca aceasta problema a noastra ? Ei bine, radacina problemei vine din neicredere in sine. Nui asa ca de multe ori vedem pe strada fete, femei  îmbracate foarte frumos Si spui: ”mi-ar placea sa port si eu asa ceva” dar când vine vorba sa imbraci ceva asemanator nu ai suficienta încredere în tine pentru a purta. Sfatul nostru este sa îti iei inima în dinti si macar o data pe saptamâna sa încerci ceva nou.

2. Sa ai intodeauna piese basic


Piesele basic te ajuta sa construiesti tinute, ele sunt punctul de plecare. Chiar daca îti place sa cumperi piese vestimentare speciale sa sti ca fara cateva basic-uri va fi extrem de greu sa ai tinuta perfecta. O camasa alba, maleta, cateva piese din denim, geaca de piele sunt cateva dintre itemurile de la care poti sa incepi sa construiesti o tinuta. Desigur  ca poti adauga un punct de interes printr-un element special care sa atraga atentia. 

Sfat: Gândeste-te ce faci tu în fiecare zi unde îti petreci cel mai mult din timp si încearca sa pastrezi aceleasi proportii si în sifonier ! Daca 80% din timp esti la birou
atunci 80% din hainele tale ar trebui sa fie potrivite pentru aeasta activitate. Sper ca ai prins ideea.

2. Curatenie in dulap


Este extrem de important sa ai ordine în dulap, nu este suficient sa ai multe piese daca acestea sunt uitate într-un colt al dulapului. De foarte multe ori uiti de anumite articole pe care le îndragesti. De câte ori nu ti s-a întâmplat sa regasesti o bluza si sa fii super fericita. Acest lucru se întâmpla cel mai des atunci cand trecem de la un sezon la altul cand punem hainele pentru anotimpul cald de o parte pentru a le scoate pe cele potrivite anotimpului rece. 

Îti recomand ca macar o data pe luna sa îti faci oridne în dulap sa probezi hainele si sa îti recreezi tinute.

4. combinatiile potrivite


Iesi din banal si înceraca sa combini pesele între ele în mod dfiferit. O simpla camasa poate sa fie purtata ziua la birou sau seara la p iesire în oras.
Acesorizeaza-le, joaca-te cu ele si îmbraca-le asa cum nu te-ai gandit ca o vei face, nu stii niciodata ce outfit de exceptie poti sa faci cu un articol vestimentar simplu. 

5. Renunta la ceea ce nu îmbraci

 

Da, stiu ca te-ai atasat emotional de ea. Este bluza pe care ai purtat-o acum 5 ani la prima voastra întalnire, dar a venit timpul sa renunti la ea. Daca nu îti mai vine sau daca nu poti sa gandesti  nici macar o ocazie potrivita pentru a purta acea bluza si aici nu ma refer la ocazii precum ”o sa o port prin casa” sau ” poate o sa o port cand merg la munte”, înseamna ca a venit vremea sa renunti la ea.

Tine minte, este mai ok sa ai doar 5 piese in dulap pe care le porti de cât sa fie plin haine vechi sau care nu îti mai vin. 

 

Tags:
Post item information on Facebook Add To Del.icio.us Stumble This Digg This Add To Reddit Add To Yahoo
Blog Categories