De ce este esential să ai un sacou negru în garderobă?

Iată căteva modalități de purtare a sacoului și câteva exemple care îți demonstrează cât este de important sa îl al în garderobă!

Sacoul este astăzi un articol vestimentar uni-sex, care nu a fost în nici o clipă în pericol de a se demoda. Vine în forme diferite fiecare avantajand un anume tip de silueta. Sfatul nostru este să încerci și să inveștesti în acel sacou în care te simți tu cel mai confortabil. 

Iată trei variante diferite pentru a purta un sacou negru:


 

1.Un outfit all black 

Un sacou negru în combinație cu pantaloni negrii iți conferă acea senzație de costum barbatesc. Astfel poti avea un look glam, potrivit pentru orice eveniment de seara. Pentru cele mai indraznete propunem o a doua varianta si anume poti sa porti sacoul pe post de rochie sau cu o pereche de pantaloni fiarte scurti pe dedesupt.

 

2.Sacoul negru cu jeans si stileto pentru un look casual de zi.

Acest look este elegant dar lejer in acelasi timp, il poti combina cu o multime de topuri de la tricouri cu mesaje la clasica camasa albă sau o bluza pe gat calduroasa. Sacoul in aceasta combinatie te ajuta sa ai o aparitie curata si de efect. 

 

3.Sacoul negru si incaltamintea sport

Ai multa treaba prin oras si preconizezi ca te vei plimba mult pe jos? Scoatem tocurile și adauga o pereche de tenesi sau adidasi! Rezultatul? Un look fresh de zi care iti da energia si confortul pentru a-ti duce la bun sfarsit toate provocarile unei zile incarcate.

Tags:
Post item information on Facebook Add To Del.icio.us Stumble This Digg This Add To Reddit Add To Yahoo
Blog Categories