Politica de confidentialitate


1.1 S.C. FIMS clothing boutique  este înregistrată în Registrul de evidenţa a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 878312020966

1.2 Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice FIMS CLOTHING BOUTIQUE SRL va avea  obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi doar pentru scopurile specificate.

1.3 Formularele de plată online prezentate dumneavoastră atunci când efectuați o tranzacție eCommerce pe website-ul Fims.ro vor trebui completate cu toate informațiile solicitate și marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

1.4 Scopul colectarii datelor este:

-       iniţierea comenzii

-       Facturarea produselor comandate de către dumneavoastră

-       Livrarea produselor

-       informarea utilizatorilor / clienţilor (Cumpăratorilor) privind situaţia contului lor de pe www.Fims.ro,

-       informarea utilizatorilor/clienţilor privind evoluţia şi starea comenzilor,

-       evaluarea produselor şi serviciilor oferite, activităţi comerciale,

-       promovare a produselor şi serviciilor,

-       altele precum: marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piată, de statistică, de urmarire şi monitorizare a vânzarilor şi comportamentul consumatorului.

1.5 În cazul plăţilor online cu cardul, Fims nu colectează nici un fel de informative cu privire la acest process. Plățile online sunt efectuate prin servicii de tip “third party” precum Mobilpay.

1.6 În cazul unor litigii/dispute privind fraudele la plată privind fraudele la plată către următorii destinatari: Băncile implicate în plătile online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizori de servicii/produse, datele cu character personal vor putea fi dezvaluite conform prevederilor Legii 677/2001, către instituțiile abilitate.

Prin exercitarea tranzactiilor de eCommerce pe website-ul www.Fims.ro va exprimați acordul in legatură cu prelucrarea datelor cu caracter personal în sistemul de evidenţă de către SC.Fims Clothing Boutique SRL.

1.5 SC Fims Clothing Boutique garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise ce va fi trimisă prin email la adresa info@fims.ro. In calitate de client www.fims.ro, dumneavoastră puteti să solicitati informaţii privind datele prelucrate şi stocate de către fims.ro. Acest drept este permanent si poate fi exercitat direct printr-o cerere la adresa de e-mail info@fims.ro

1.6 Politica de confidențialitate se supune legislației române. În caz de litigiu, se va încerca, mai întâi, o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul S.C. Fims Clothing Boutique SRL  În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere amiabilă în termenul precizat anterior, va fii considerată competentă instanța judecatorească din raza teritorial-administrativă unde se găsește sediul S.C. Fims  Clothing Boutique S.R.L..