Termeni si conditii

Te rog să citeşti cu atenție termenii şi condiţiile de utilizare înainte de a obţine orice material, informaţii sau servicii prin intermediul acestui site.

 

Prin accesarea, utilizarea, obţinerea sau achiziționarea oricărui produs, conţinut, date, materiale, informaţii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastră sunteți de acord să respectaţi acești Termeni şi Condiţii.

Acest site este deţinut de SC.Fims Clothing Boutique SRL, societate comercială de naţionalitate română, înregistrată la O.R.C. Tîrgu Mureș cu nr. J26/1576/2016 având cod fiscal 36843110 cu sediul în Tîrgu Mureş, judeţul Mureş şi funcţionează conform legislaţiei române în domeniul său de activitate. Considerăm că este obligaţia noastră să ne menţinem clienţii informaţi şi în siguranţă. Din acest motiv, dorim să vă informăm în ceea ce priveşte următoarele aspecte:

 

1.Protecția datelor cu caracter personal:


1.1 SC.Fims Clothing Boutique SRL  este înregistrată în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 878312020966.

1.2 Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice FIMS CLOTHING BOUTIQUE SRL va avea  obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi doar pentru scopurile specificate.

1.3 Formularele de plată online prezentate dumneavoastră atunci când efectuați o tranzacție eCommerce pe website-ul Fims.ro vor trebui completate cu toate informațiile solicitate și marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

1.4 Scopul colectării datelor este:

-       Iniţierea comenzii

-       Facturarea produselor comandate de către dumneavoastră

-       Livrarea produselor

-       Informarea utilizatorilor / clienţilor (Cumpărătorilor) privind situaţia contului lor de pe www.Fims.ro

-       Informarea utilizatorilor/ clienţilor privind evoluţia şi starea comenzilor

-       Evaluarea produselor şi serviciilor oferite, activităţi comerciale

-       Promovarea produselor şi serviciilor

-      Altele precum: marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piată, de statistică, de urmărire şi monitorizare a vânzărilor şi comportamentul consumatorului.

1.5 În cazul plăţilor online cu cardul, Fims nu colectează nici un fel de informație cu privire la acest proces. Plățile online sunt efectuate prin servicii de tip “third party” precum Mobilpay.

1.6 În cazul unor litigii/dispute privind fraudele la plată privind fraudele la plată către următorii destinatari: Băncile implicate în plătile online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizori de servicii/produse, datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite conform prevederilor Legii 677/2001, către instituțiile abilitate.

Prin exercitarea tranzacților de eCommerce pe website-ul www.Fims.ro vă exprimați acordul în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal în sistemul de evidenţă de către SC.Fims Clothing Boutique SRL.

1.5 SC Fims Clothing Boutique garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise ce va fi trimisă prin email la adresa info@fims.ro. În calitate de client www.fims.ro, dumneavoastră puteți să solicitați informaţii privind datele prelucrate şi stocate de către www.Fims.ro. Acest drept este permanent si poate fi exercitat direct printr-o cerere la adresa de e-mail info@fims.ro.

1.6 Politica de confidențialitate se supune legislației române. În caz de litigiu, se va încerca, mai întâi, o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul S.C. Fims Clothing Boutique SRL.  În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere amiabilă în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanța judecătorească din raza teritorial-administrativă unde se găsește sediul S.C. Fims  Clothing Boutique S.R.L.

 

2.Informaţii privitoare la livrare


2.1 Pe teritoriul României, termenul de livrare este de circa 3 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. Termenul de livrare este orientativ, el poate suferii modificări din motive ce nu ţin de voinţa noastră. În orice condiţii, inclusiv în situaţiile de forţă majoră şi sub sancţiunea de a vă returna sumele plătite, termenul de livrare nu va depăsi 30 de zile, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră.

2.2 Comenzile înregistrate în sistemul nostru  până la ora 15.00 vor fi expediate în acceaşi zi, iar comenzile plasate după ora 15.00 vor fi expediate în urmatoarea zi lucrătoare. Marfa este expediată în ordinea în care au fost primite comenzile, până la epuizarea stocului.

2.3 Preţurile afişate cât şi cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adăugată (TVA) inclus, reglementată de legile fiscale române.

2.4 Taxa de Transport prin Curier Rapid este:

·         gratuită pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150 lei

·         18,5 lei pentru comenzi cu valoarea sub 150 lei

 

2.4 Livrarea se face de către curier, la domiciliul clientului, de regulă în 48 de ore de la expedierea comenzii, și poate ajunge la destinație după maximum 72 de ore, pentru livrarea în zona rurală.

2.5 În ziua în care coletul cu Comanda Dumneavoastră va fii expediat, veti fii înştiinţat prin email. Acesta va fi trimis de către firma Fims Clothing şi va conține numărul de AWB al coletului.

2.6 Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, în timpul transportului revine societăţii de curierat sau transportatorului conform legislaţiei locale în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei noastre și vom fi înştiinţaţi în timp util.

 

3. Modalităţi de plată


3.1 Prin ramburs

Plata se face direct către agentul firmei de curierat la preluarea coletului.

3.2 Plata online

S.C.Fims Clothing Boutique S.R.L. vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plată online ale www.mobilpay.ro. În acest fel, putem asigura clienţilor noștri un serviciu sigur şi eficient de comandă şi plată online.

Dacă aţi ales metoda de plată “Card credit/debit”, este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electronic si Mastercard/Maestro), este folosit sistemul “3-D Secure”, elaborat de aceste organizaţii, care asigură tranzacţiilor online acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” vă asigură în primul rând că nicio informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, în nici un moment, pe serverele noastre sau pe serverele Mobilpay, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identităţii posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe bază codului de securitate cunoscut numai de posesor şi se desfaşoară  numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul “3-D Secure” permite efectuarea de cumpăraturi online cu orice card emis sub licenţă Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit şi cele electronice Maestro si Visa Electronic. Sunt acceptate şi cardurile virtuale emise de aceste organizaţii.

 

4.Cum cumpăr produse de pe site-ul www.FIMS.ro?


4.1. Puteţi cumpăra produsele noastre online, urmând 3 paşi:

A.Selectaţi produsul pe care doriţi să-l achiziţionaţi, vă alegeţi marimea potrivită şi apăsaţi butonul  Adaugă în coş. Vizualizaţi coşul de cumpăraturi şi apăsaţi butonul comandă  pentru următorul pas.

B.Introduceţi datele dumneavoastră personale.

Aceste informaţii sunt necesare pentru procesarea corectă şi eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Mai multe informaţii, sunt disponibile în rubrica Cât de sigur este pentru mine să plătesc online? din secţiunea Politica de confidenţialitate. Informaţiile personale nu sunt transferate către alte terțe părti, nici de către S.C. Fims Clothing Boutique S.R.L., nici de către Mobilpay. Aveţi grijă să completaţi formularul corect şi să indicaţi persoanele la care se va face facturarea şi livrarea. Adresa de email are importanţă extremă, deoarece informaţile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise via email. O adresă de email incorectă încetinește întregul proces de comandă a produsului. Mai mult de atât, S.C.Fims Clothing Boutique S.R.L . și Mobilpay nu vor putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dumneavoastră.

Dacă adresa de livrare nu este aceeaşi ca adresa de facturare, indicați acest lucru prin selectarea meniului de la sfârșitul formularului. Alegeți metoda dorită de plată și confirmaţi datele alegând “Pasul următor”.

C.Introduceţi datele despre credit/debit card:

Dacă tranzacţia a fost reușită, următorul ecran vă multumeşte pentru comanda pe site-ul nostru şi vă oferă informaţiile relevante pentru comandă. Aceste informaţii le veți primi, de asemenea și prin email, de asemenea imediat după efectuarea comenzii veți fi contactat telefonic de către operatorii www.Fims.ro pentru confirmare.

 

5.Obligațiile dumneavoastră de înregistrare


5.1. Pentru a uşura procesul de comandă pe www.Fims.ro este recomandat să aveţi un cont pe website-ul nostru.

5.2. Obligaţiile autentificării ca membru:

5.2.1 Atunci când utilizaţi acest serviciu, dumneavoastră vă exprimați acordul să furnizaţi informaţiile, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră aşa cum acestea sunt specificate în documente şi sunteţi de accord să furnizaţi aceste informaţii corect şi complet.

5.2.2 www.Fims.ro are dreptul să blocheze accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinate sau nedetreminată fără nici o notificare prealabilă, în cazul în care datele furnizate de către dvs nu sunt adevărate.

5.3. Cum mă înregistrez:

5.3.1 Pentru înregistrare trebuie să furnizaţi un nume de utilizaror (adresa de e-mail) şi o parolă.

5.3.2 Dumneavoastră sunteţi responsabil de păstrarea în siguranţă a parolei de acces ca membru al acestui site, toate activitaţile desfăşurate sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral responsabilitatea dumneavoastră.

5.3.3 În cazul în care parola este pierdută/uitată sau observaţi orice semn de utilizare neautorizată a contului dumneavoastră  sunteţi obligat să ne înstiinţați imediat.

5.4 Accesul dumneavoastră pe siteul nostru s-ar putea să nu fie disponibil în orice moment, nu putem să garantăm că erorile nu vor aparea pe site-ul nostru sau lipsa virușilor pe site-ul nostru sau pe serverele care îl fac disponibil.

5.5 Nu aveţi dreptul să utilizaţi nici un dispozitiv, software sau orice altceva care intervine şi intrerupe operarea normală a site-ului nostru.

5.6 Orice încercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificare a conținutului www.fims.ro, afectarea performanțelor lui se consideră tentativă de fraudare.

 

6.Informații privitoare la returnarea produselor


6.1 Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile efectuate și livrate pe teritoriul României.

6.2 Conform legilor în vigoare cumpărătorul are dreptul să returneze un produs în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea unui motiv. Consumatorul se obligă să notifice în scris, prin email, pe vânzător că renunță la cumpărare. Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare.

6.3 FIMS CLOTHING acordă o importanță deosebită clienților și își dorește ca ei să fie întodeauna mulțumiți de calitatea produselor. Clientul poate opta pentru opțiunea de deschidere a coletului la primire astfel dacă produsul nu corespunde cu cel comandat acesta poate fi returnat pe loc. În cazuri exceptionale în care produsul are defecte la livrare ne asumăm răspunderea și produsul se va înlocui în limita stocului disponibil cu unul identic (model, mărime culoare), suportăm cheltuiala de transport (tur, retur).

6.4 Dacă veți solicita un schimb de produs ulterior cu caracteristici diferite (mărime, culoare, model)  veţi restitui returul în regim gratuit doar prin firma de curierat Urgent Cargus, cu specificația pe colet : ”plata la destinatar” spre adresa noastră  de returnare, iar pentru articolul ales în schimb compania noastră va suporta cheltuielile de transport către destinaţia dumneavoastră.

6.5 Procesul returnări include:

1 Notificarea intenţiei de returnare la numarul de telefon 0757510711 sau prin e-mail la info@fims.ro, ulterior veți fi informat de toţi paşi care trebuie parcurşi pentru realizarea returnării.

2 Returnarea efectivă se poate face prin curierat rapid, cu condiţia ca produsul să  fie în aceeaşi stare în care a fost livrat.( în ambalajul original, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoțit). Pe teritoriul României returul este gratuit, prin firma de curierat Urgent Cargus, cu specificaţia ”plată la destinatar”

3 Contravaloarea mărfii returnate, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cea standard, oferită de noi, fără întarzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a renunța la cumpărare se va plăti prin virament bancar.

6.6 Legislația din Romania în vigoare prevede: “consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

 

7.Garanția articolelor


7.1 Termenul de garanție pentru articolele cumpărate de pe Fims.ro este de 30 de zile calendaristice. Toate informațiile de întreținere a prodsului se regăsesc pe etichetă de compoziție a articolului cumpărat. În cazul în care instrucțiunile de pe etichetă nu sunt respectate drepturile la garanție se pierd.

7.2 Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația în vigoare. Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului și este în conformitate cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și legea nr. 449/2003.

 

8. Prevederi finale


8.1 Termeni și Condițiile de pe acest site se pot modifica în orice moment. Folosirea de către dumneavoastră a website-uli Fims.ro va fi supusă Termenilor în vigoare a site-ului la momentul utilizării. Termenii și condițiile trebuie revizuite periodic.

8.2 Acești termeni, reprezintă întreaga înțelegere dintre dumneavoastră clientul firmei S.C Fims Clothing Boutique și dintre noi în legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru. Acești termeni și condiții, precum și respectarea de către dumneavoastră și de către noi a acestora sunt guvernate de legislația românească. Dacă înaintați vreo acțiune în instanță legată de utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru, a produselor și serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteți de acord să înaintați această acțiune numai în instanțele judecătorești de pe teritoriul României și numai după notificarea, în scris, SC.FIMS Clothing Boutique S.R.L.. În oricare astfel de acțiune sau orice acțiune pe care noi o putem iniția, partea care are câștig de cauză va avea dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecată suportate în legătură cu acțiunea, inclusiv dar fără a se limita la costuri, atât impozabile cât și neimpozabile. O versiune tipărită a acestui acord și a oricărei notificări date în formă electronică va fi admisibilă în procedura judiciară pe baza acestor Termeni sau legată de acești Termeni în aceeași măsură și supusă acelorași condiții ca alte documente comerciale și consemnări generate inițial și păstrate în forma tipărită.

8.3 Dacă dețineți un cont pe www.Fims.ro, înseamnă că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai sus, așadar, vă asumați răspunderea pentru orice nerespectare a acestora.

 


Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi, pentru sugestii și reclamații, vă rugăm să ne scrieți pe adresa info@fims.ro, iar noi vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns către dumneavoastră.