Metoda de livrare

1. Pe teritoriul României, termenul de livrare este de circa 3 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. Termenul de livrare este orientativ, el poate suferi modificări din motive ce nu ţin de voinţa noastră. În orice condiţii, inclusiv în situaţile de forţă majoră şi sub sancţiunea de a vă returna sumele plătite, termenul de livrare nu va depăsi 30 de zile, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră.

2. Comenziile înregistrate în sistemul nostru  până la ora 15.00 vor fi expediate în aceeaşi zi, iar comenzile plasate după ora 15.00 vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare. Marfa este expediată în ordinea în care au fost primite comenzile, până la epuizarea stocului.

3. Preţurile afişate cât şi cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adăugată (TVA) inclus, reglementată de legile fiscale române.

4. Taxa de Transport prin Curier Rapid :

  • gratuită pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150 lei
  • 18,5 lei pentru comenzi cu valoarea sub 150 lei

5. Livrarea se face de către curier, la Domiciliul Clientului, de regulă in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie după maximum 48 de ore, pentru livrarea in zona rurală.

6. In ziua în care coletul cu Comanda Dumneavoastră va fii expediat, veti fii înştiinţat prin email. Acesta va fii trimis de către firma Fims clothing şi va contine numărul de AWB al coletului.

7. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, în timpul transportului revine societăţii de curierat sau transportatorului conform legislaţiei locale în vigoare. Produsele vor fii înlocuite de către noi daca se va face dovada culpei noastre și vom fi înştiinţaţi în timp util